Bericht versturen
Henan Wheat Import And Export Company Limited 86-371-6383-5256 lee@wood-crushermachine.com
Branches 672pcs Cutter 16t/H Wood Sawdust Making Machine

Het Houten Zaagsel die van de takken672pcs Snijder 16t/H Machine maken

 • Hoog licht

  672pcs snijders houten zaagsel die machine maken

  ,

  16t/H houten zaagsel die machine maken

  ,

  16t/H de machine van de zaagselmaker

 • Naam
  Houten ontvezelmachine
 • Andere namen
  Zaagselmaalmachine
 • Voorwaarde
  Nieuw
 • Kleur
  Blauw en Wit
 • Garantie
  1 jaar
 • Certificering
  CE
 • Vaitage
  380V/50HZ
 • Gewicht
  7.5t
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  YaMei
 • Certificering
  CE
 • Modelnummer
  Ym-450
 • Min. bestelaantal
  1 reeks
 • Prijs
  $27,000.00 - $40,000.00 / Set
 • Verpakking Details
  Houten pallet
 • Levertijd
  7-30 het werkdagen
 • Betalingscondities
  L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
 • Levering vermogen
  60 reeksen per maand

Het Houten Zaagsel die van de takken672pcs Snijder 16t/H Machine maken

Ym-450 van de het Zaagselmachine van de Type het Dubbele Schacht Houten Verpletterende Hout, Takken, de Materialen van de Raadsrand, Schors, Bamboe

Introduceer:

De zaagselmachine wordt ook genoemd houten maalmachine, zaagselmachine, zaagselmaalmachine. Het kan allerlei bomen, houten, houten schroot, takken, de materialen van de raadsrand, schors, bamboe, bamboehuid, compressieplaat, bouwshell raad, de omheining van het afvalbamboe, het hout van het bouwafval, evenals hard plastiek, document pijp, de resten van de meubilairfabriek en andere grondstoffen in zaagsel in één keer verwerken! Vergeleken met de vorige zaagselmachine, het de kenmerken van stabiele prestaties, hoge output, veilige en gemakkelijke verrichting, krachtige functie, geen behoefte heeft om fundamenten, geavanceerde technologie, hoge graad van automatisering en brede toepassingswaaier te leggen.

 

Het is een soort productiemateriaal dat 22 kubiek/25mm zaagsel per uur door en gedwongen het voeden materialen met hydraulisch apparaat, hoge snelheidsomwenteling kan produceren van lager met snijder, bijtend en uitdrijvend het materiaal om het doel vast te klemmen te bereiken om te verpletteren. Aangezien het materiaal uit Duitsland wordt ingevoerd, heeft het stabiele prestaties en voor verwerkingslogboeken, houten schroot en kleine houtsneden zonder secundaire verpletterende Machine speciaal ontworpen.

 

Het principe van de houten spaandermachine op grote schaal is dat het hydraulische apparaat wordt gebruikt om de materialen vast te klemmen en het voeden te dwingen, en de schacht drijft de snijder bij hoge snelheid roteren om de materialen te bijten om het doel te bereiken om te verpletteren. Momenteel, is het de fabrikant van geavanceerd houten verpletterend materiaal in China. Omdat het materiaal uit Duitsland wordt ingevoerd, zijn zijn prestaties zeer stabiel. Het wordt speciaal gericht op zich het éénmalige vormen van logboeken, en tot een nieuw type van houten chipper en houten chipper de taken geleid die slechts met het gebruik van de maalmachine kunnen worden voltooid verschillend zijn van de ouderwetse houten maalmachine. Het is een nieuw die type van zaagselmachine gezamenlijk door Azië, Amerika en Duitsland wordt ontwikkeld. Het is duurzaam en vergt geen secundaire pulverizer. Het is een nieuw product in China, en het is ook goed nieuws voor het malen van de houten grondstoffen van de korrelhoutskool.

 

Voordeel:

De nieuwe machine van het hoog rendementzaagsel is een hydraulische houten die maalmachine op grote schaal in combinatie met ingevoerd materiaal wordt ontwikkeld. Het heeft de volgende voordelen: de hoge output, het droge, natte, harde en diverse hout kunnen worden verpletterd. De molen van het Yameizaagsel is sterk en duurzaam, en heeft geen kwetsbare delen behalve scherpe hulpmiddelen.

 

Technische Gegevens:

Modei Ym-450
Hoofdmacht (kW) 200+7.5
Qty mes (stukken) 672
Het voeden havengrootte (mm) 500*480mm
Capaciteit (t/h) 13-16 (t/h)
Valtage 380V/50HZ
Algemene afmeting (mm) 8500*1700*2500
Gewicht (kg) 7500

 

Zaagselgebruik:

Het zaagsel kan maken behangen. De grondstof van document is installatievezel. Over het algemeen, is de productie van drukdocument verdeeld in twee basisprocessen: het verpulveren en papierfabricage. Het verpulveren moet mechanische methodes, chemische methodes of een combinatie twee methodes gebruiken om de grondstoffen van de installatievezel in natuurlijke kleurenpulp of gebleekte pulp te ontbinden. De papierfabricage moet in de vezel van de waterpulp, door een verscheidenheid van die verwerking opschorten in een verscheidenheid van vereisten van papier wordt gecombineerd.

 

Het zaagsel kan ook in compressieplaten worden gemaakt. Deze materialen worden wijd gebruikt in decoratie en meubilair. In feite, worden het triplex van het triplextriplex, de grote kernraad en andere materialen gemaakt van zaagsel en hoekafval, dat zeer de bezettingsgraad van hout verbetert en afval vermindert.

 

Het zaagsel kan ook als boilerbrandstof worden gebruikt. Momenteel, bepleiten wij steenkool het branden niet. De stookolie zal het milieu verontreinigen, en zal de stookolie tekort aan middelen veroorzaken. Daarom door de verbranding van zaagsel, kunnen wij niet alleen sparen zaagselmiddelen, maar ook het milieu verbeteren en het recycling van middelen bevorderen.

Het Houten Zaagsel die van de takken672pcs Snijder 16t/H Machine maken 0Het Houten Zaagsel die van de takken672pcs Snijder 16t/H Machine maken 1Het Houten Zaagsel die van de takken672pcs Snijder 16t/H Machine maken 2